Kalajoen vuokra-asunnot
Etusivu > Hakemus

Asunnon hakeminen

 

Sähköinen asuntohakemus ja kohdehaku

Asuntohakemus tehdään ns. markkinointihaun avulla. Voit lisätä sinua miellyttäviä asuntoja tai kiinteistöjä suosikeiksi ja suosikkivalinnan avulla hakea juuri näitä asuntoja/kiinteistöjä.
Aloita asunnon hakeminen painamalla sähköinen asuntohakemus ja kohdehaku-nappia. (Jos nappi ei toimi, kopioi seuraava osoite ja liitä se selaimen osoitekenttään: http://kalajoki.markkinointihaku.etampuuri.fi/)

 

 

 1. Valitse hakuasi vastaava kaupunginosa, asunnon koko ja max. hinta ja muita haluamasia kriteerejä
 2. Lisätietoja-painiketta painamalla näet tarkempia tietoja asunnosta, mm. hinta, koko, jne. Osassa myös suuntaa-antava pohjakuva.
 3. Lisää-painikkeella valitset asunnon suosikkeihin. Voit lisätä useamman asunnon samasta kiinteistöstä tai asuntoja useammasta kiinteistöstä suosikeiksi.
 4. Kun olet valinnut haluamasi asunnot suosikkeihin, paina ’Näytä suosikit’ ja saat listauksen valitsemistasi asunnoista.
 5. Paina ’Jätä hakemus’ ja näin hakemuksesi kohdistuu valituille asunnoille. Ne listautuvat vielä kerran itse hakemuslomakkeella.
 6. Täytä hakemukseen vähintään kaikki pakolliset kentät (*merkattu punaisella tähdellä) ja seuraava-painikkeen avulla pääset siirtymään hakemuksella eteenpäin.
 7. Muista lisätä hakemukseen liitteitä elämäntilanteesi mukaan:
  – työssäkäyvä: palkkatodistus/tilinauha
  – paikkakunnalle muuttava: työsopimus tai muu todistus työn alkamisesta ja palkasta
  – eläkeläinen: todistus bruttoeläkkeen määrästä
  – työtön: todistus maksetuista päivärahoista
  – elinkeinonharjoittaja: viimeisin tuloslaskelma ja tase tai selvitys tuloista
  – opiskelija: opiskelijatodistus tai oppilaitokseen hyväksymiskirje ja opintotukipäätös
  – jos olet raskaana: raskaustodistus

 

Yleinen hakemus

 

Jos haluat jättää yleisen asuntohakemuksen, etkä kohdistaa hakemustasi tiettyihin asuntoihin, voit täyttää asuntohakemuksen alla olevan painikkeen kautta. Muista ilmoittaa kuitenkin kaupunginosa, asunnon koko ja max. vuokra, jne. mitä olet etsimässä, jotta voimme tarjota sopivia asuntoja.