Kalajoen vuokra-asunnot
Etusivu > Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kvas.fi ja on laadittu / päivitetty 24.06.2020. Palvelun saavutettavuutta on arvioitu itse ja mainostoimiston toimesta.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia. KOY Kalajoen Vuokra-asuntojen www-sivut vastaa suurilta osin (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA).

Ei saavutettava sisältö

KOY Kalajoen Vuokra-asuntojen nettisivut eivät ole ohjelmallisesti luettavissa ja rakenteeseen tulee tehdä muutos, värikontrasteja on kasvatettava linkkien ja otsikoiden osalta ja tekstivastineet lisättävä kuvalliselle sisällölle. Puutteita korjataan mahdollisimman nopeasti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Palautetta voi antaa sähköpostitse: toimisto@kvas.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000